Napsali o nás na Rádiu Petrov...



Naše vyhledávací talentová soutěž HVĚZDNÁ PĚTKA okoření všechny frekvence Rádia Petrov, celý tento týden, trochu ostřejší muzikou. Za vše může VoraZZ, tedy kapela z Brna, která se přesně takhle nazývá. Song, který do souboje talentů tahle partička přihlásila, je pojmenovaný "Tisíce slov".


Asi jste už z úvodu pochopili, že HVĚZDNÁ PĚTKA, není a ani nebude tento týden ve stylu disco, rap, house, pop, dokonce ani breakdance. Je to hardrock, který hraje a přináší jako skvělé osvěžení skupina VoraZZ.
Tato partička energických čtyřicátníků z Brna nepostrádá mocné a čisté hlasy, bez kterých se jejich hudební vymezení zkrátka neobejde, ani kytary ostré jako břitvy. Jejich celkem pět a hlavní slovo tady má Nikolas, který kromě zpěvu hraje taky na kytaru. To z jeho hlavy je muzika, o aranž se pak stará celé kapela. 
Nikolas je nejen duchem celé skupiny, ale hlavně jejím frontmanem. Sám o sobě tvrdí, že jeho inspirací je "dobré pivko" a jedním dechem dodává, že samozřejmě i jeho přítelkyně. Ta se ve VoraZZu stará o většinu textů k jejich vlastní tvorbě.
Asi nikoho nepřekvapí, že VoraZZ jsou populární a hlavně nejvíce cenění pro svou schopnost kdekoliv vystoupit a hrát bez playbacku, pěkně živě a naplno. Není vyloučeno, že už jste se s nimi v nějakém klubu v Brně nebo blízkém okolí nepotkali. A kde tahle parta bere energii? Z muziky, ze společných setkání ať už na koncertě, ve zkušebně, nebo jen tak někde u pivka. 


Do HVĚZDNÉ PĚTKY přihlásila skupina VoraZZ svůj song o tom, že člověk by nikdy nic neměl vzdávat bez boje, jmenuje se "Tisíce slov". Pustit si jí můžete tady, nebo poslechnout v našem ranním vysílání. Pokud vás zaujme, neváhejte jí věnovat svůj hlas.